Být single se ti nemusí líbit

Být single se ti nemusí líbit

Jsi single? Nelíbí se ti to? Je to v pořádku!

Začnu takto: nemyslím si, že být klidný a srovnaný s tím, že jsi právě single je v pořádku. Prostě se ti to líbit nemusí, a dokonce můžeš být kvůli tomu ve stresu, smutný, frustrovaný atd…

My křesťané máme často tendenci zdůrazňovat, že máme pokoj ve všech oblastech našeho života. Ale to přece neznamená, že se nám všechno, co se děje v našich životech bude líbit! Někteří lidé bojují s nemocí, nelíbí se jim v jejich práci, páry se trápí s neplodností, mnoha lidem zemřel někdo blízký… Je v pořádku, že se ti nelíbí okolnosti a situace, ve kterých se právě nacházíš! A zároveň to neznamená, že neumíš být v klidu a v pokoji, protože pokoj je schopnost důvěřovat našemu Bohu i v těžkých časech a vědět, že Jeho moc nás přes tyto časy přenese. Pokoj znamená vědět, že „všechno mohu v Kristu, který mi dává sílu...“ Ale neznamená to, že se máš vzdát a že se ti v dané situaci bude líbit… Bůh nám vložil do srdce určité tužby a my je máme následovat.

Ty jsi v pořádku!

Ano, jsi single, a toto období je těžké a nemusí se ti líbit. Přesto není řešením tvého života se v tom zaseknout! Řešení leží v důvěře v Boha, v Jeho svrchovanosti. On tě provede všemi těžkostmi.

Být nezadaný není jen čas čekání!

  • Je to čas, kdy se připravujeme, zkoumáme sebe i věci okolo sebe.
  • Čas naděje. Tento čas má svůj účel.
  • Čas, kdy máme žít svůj nejlepší život!
  • Čas, ve kterém se máme propojovat se společenstvím.

Život nezačíná svatbou. Život se děje právě teď! Ať je tvojí prioritou žít svůj život teď a tady, dobře a s Bohem!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *